Det finnes mange eksperter på sunn mat og lavkarbo, men jeg er en av de få som er kokk i daglig virke på storkjøkken. Jeg er en praktisk kostholdsveileder.Dette er det jeg vektlegger når du bestiller meg som inspirator på et av dine kurs.

Ta kontakt ved å sende meg en epost.

- Audun

søndag 28. oktober 2012

NY TUR TIL ROMANIA

Da var vi tilbake i Romania for 5 gang i år. Utrolig koselig å treffe kjente og kjære igjen :-) Denne gangen skulle vi være ekstra lenge , og få orden på papirene ang Vila Solway og firmaet. Samt få  delt ut resten av "hjelpesendingene" som vi hadde med oss og det som var lagret der fra tidligere. Vi skulle jo også lage Taco på barnehjemmene som vi hadde lovet sist.

Her er Solveig og Ionella og Tony med en liten del av "hjelpesendingen" som skal deles ut.


Her er vi på " Kids Club" på et klasserom på en skole i Constanta og er med på  samlingen der og får dele ut noen av gavene vi hadde med : Nye skolesekker , klær og skotøy. Populært var det å få gaver .

Og så var vi i gang med Taco på pikehjemmet. Også dele ut gaver der og bruke kvelden der. Var utrolig koselig ;-))

De husket jo oss ,så det ble gjensynsglede for oss alle.


Vi får oss en matbit vi og :-))

Og etterpå er det "juleaften" Solveig deler ut nye klær og skotøy og litt til :-))


Så en ny dag og besøk på PRR s "guttehjem" hvor vi lager til fest og hygge. To har fødselsdag i dag så da er også jentene på pikehjemmet invitert på Taco og fest. Men først må maten lages, med god hjelp av Solveig og Ionella og en av guttene på hjemmet , som fungerer som kokk.

Men guttene på hjemmet fikk nye jakker og caps og fottøy før mat og fest .Og da var vi alle samlet og koste oss utover kvelden ;-))

Ellers fikk vi også besøkt YWAM basen i Constanta og laget lunsj til staben der på ca 40 personer, besøkt dagsenteret som PRR driver i samarbeid med Ywam. Vi fikk også besøkt og delt ut masse støvler, strikkesokker, og ellers varme klær til en menighet som driver et bra arbeid blant sigøynere.
Og utrolig nok , papirene ble i orden de og ;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar