Det finnes mange eksperter på sunn mat og lavkarbo, men jeg er en av de få som er kokk i daglig virke på storkjøkken. Jeg er en praktisk kostholdsveileder.Dette er det jeg vektlegger når du bestiller meg som inspirator på et av dine kurs.

Ta kontakt ved å sende meg en epost.

- Audun

søndag 10. november 2013

KIMCHI Koreansk . Fermetertering av grønnsaker

Når jeg skal fermetere grønnsaker så kommer en jo ikke helt unna Kimchi ! Kimchi kommer opprinnelig fra Korea og påstås å "være verdens sunneste mat " !! Har du en god økologisk Kimchi så påstås det at du får i deg de vitaminer du trenger og at tarmbakteriene kommer i balanse (probiotika).
Her ligger grønnsaker i saltlake noen timer . Det er chinakål,gulrøtter.reddik,vårløk.


Her renner de av seg saltlaken

Mikses en pasta av hele chili , fersk ingefær , eple og hvitløk.
 


Det hele mikses og taes over på glass .


 
Da er det bare å sette til gjæring i noen dager . Gleder meg til ferdig ;))

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar